We nodigen alle Leusdense bedrijven uit om Hartsvriend te worden van Stichting AED Leusden Doet Mee en aan tafel aan te schuiven bij het diner op 13 november 2019 in Theater De Tuin in Leusden.

Met deelname aan het Hartsdiner steun je direct Stichting AED Leusden Doet Mee en ben je als bedrijf automatisch een jaar lang Hartsvriend. Tijdens dit diner wordt een heerlijk 3-gangendiner geserveerd en kun je genieten van cabaret & muziek waar de hartstocht van zal afspatten. De kosten voor het Hartsdiner inclusief Harstvriend worden van de stichting bedraagt € 250,- / stoel.

Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van de vrijwilligers van Theater De Tuin, de culinaire kwaliteiten van Rebelz Kitchen en de gastvrouwen en -heren van Stichting DownTown Leusden. Schuif je aan bij het Hartsdiner? Ik zie je dan graag.

Met vriendelijke groet,

Gerolf Bouwmeester

Burgemeester

Ambassadeur Stichting AED Leusden Doet Mee

AANMELDEN HARTSDINER

Hartsdiner

Datum: woensdag 13 november 2019

Tijdstip: 18:00 – 21:00 uur

Locatie: Theater De Tuin

Het Hartsdiner is een initiatief van Stichting AED Leusden Doet Mee in samenwerking met AFAS, Theater De Tuin, Stichting DownTown Leusden en Rebelz Kitchen.

Meer informatie Hartsdiner:
Leendert van Geldermalsen | 033-4943358 | hartsdiner@aedleusden.nl

SAMEN VOOR EEN HARTVEILIG LEUSDEN

Op dit moment zijn er al 33 AED’s in Leusden, mede dankzij bijdragen van gemeente Leusden, bedrijven en particulieren. Om in elke wijk binnen 300 meter een AED beschikbaar te hebben zijn er nog 17 AED’s nodig. Het realiseren van deze AED’s met buitenkasten, inclusief het jaarlijkse onderhoud met vervanging van batterijen en elektroden en verzekering, kost geld.

Daarom: geef met en voor je hart en word Hartsvriend

AANMELDEN HARTSDINER